lauantai 2. helmikuuta 2013

Hedelmäiset suklaakupit




Tässä vielä helpohko, nopea ja herkullinen jälkiruoka. Tarvitaan vain puoli levyä maitosuklaata ja puoli levyä tummaa suklaata sekä paperisia muffinssivuokia. Täytteeksi voi laittaa valitsemiaan hedelmiä, näissä kupeissa on kiiviä ja sharonia. Suklaat sulatetaan samassa astiassa. Pullasudin kanssa levitetään muffinssivuoan reunoille ja pohjalle ohuehko kerros suklaata, kuitenkin niin, että pohja ja reunat peittyvät hyvin. Annetaan kovettua jääkaapissa ja laitetaan vielä toinen kerros suklaata. Kun suklaa on hyvin kovettunut, poistetaan varovasti muffinssivuoat ja kuppiin laitetaan hedelmänpalat. Päälle voi ripotella tomusokeria.

10 kommenttia :

  1. Oikun näyttää taas herkulle ja helpolle, jos saa vaan nuo kupposet onnistumaan.
    Suollat ihan mielettömän kivoja ohjeita - melkonen kokkikondiittori olet :)

    VastaaPoista
  2. Voi nam,kun tää sun blogisi on aina niin syötävän herkullinen! :)

    VastaaPoista
  3. Nam vesi tuli kielelle. helppo tehdä ja hieno idea.

    VastaaPoista
  4. Minun on pitänyt tehdä näitä iät ja ajat, mutta aina on jäänyt. Kiva, kun tässä on hyvä esimerkki, niin jos vaikka saisin aikaiseksi :-)

    VastaaPoista
  5. Voi ihanuus mikä herkku ja idea! Pitääpä testata lähiaikoina.

    VastaaPoista
  6. Aikamoisia herkkuja olet taas väsännyt! Nam! Minulla on blogissani sinulle kauniin blogin tunnustus, käy tsekkailemassa jos ehdit:)

    VastaaPoista
  7. Voi namskis! näyttävät niin herkullisista että popsin ne ruudun läpi.
    Ethän huomannut että söin varmaan kaikki.
    Mukavaa sunnuntai päivää!

    VastaaPoista
  8. Kauniita!:) Vaatii hieman näpertelyä ja aikaa, malttamattomana ihmisenä tyydyn katselemaan upeita kuviasi!

    VastaaPoista
  9. Todellakin syötävän näköisiä, kauniita kuin mitkä!

    VastaaPoista
  10. Oi mikä luksus herkku ~ todella luovat nuo suklaskupit! Tässäpä hieno idea juhlistaa talviloman alkua ensi perjantaina 😊

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...