tiistai 5. maaliskuuta 2013

Sipulinen tomaattisalaatti




Raikas tomaattinen salaatti kuullotetun sipulin ja herkullisen kastikkeen kera. Kuullotetaan sipulit oliiviöljyssä muutaman minuutin ajan. Asetellaan ainekset lautaselle ja koristellaan paahdetuilla siemenillä. Sekoitetaan kastikkeen ainekset ja tarjoillaan erikseen. Yksinkertaista mutta makuhermoja hellivää salaattia.
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • salaattia
  • 2 punasipulia
  • minimozzarellapalloja
  • siemensekoitusta
Kastike:
  • 1 dl oliiviöljyä 
  • valkosipulin kynsi
  • 0,5 dl appelsiininmehua
  • 2 rkl omenaviinietikkaa
  • 2 tl dijonsinappia
  • 2 rkl ruokosokeria
  • mustapippuria



11 kommenttia :

  1. Kyllä on herkullisen nököistä:)

    VastaaPoista
  2. Herkullinen salaatti, mutta niin on herkulliset kuvatkin!

    VastaaPoista
  3. Teillä on kivä käydä, aina on ruoka valmiina :)

    VastaaPoista
  4. Toistan aina vaan itteäni eli NAM ♥

    VastaaPoista
  5. Herkullinen salatti ,ihanat kuvat Kiitos:)

    VastaaPoista
  6. Herkullisen raikkaan näköinen salaatti!
    Näin muuten unta jättikokoisista tyrneistä! Olin illalla sängyssä vielä koneella ja blogissasi, johtuikohan siitä:D

    VastaaPoista
  7. Ai nam!
    Mitä herkkuja oletkaan tehty!
    Olet oikeen super kokki.
    Minä se menen kohta paistamaan silakka pihvejä,niin teki mieli
    kalaa.
    Ja aamusta nautin pojan kanssa söimme kaikessa rauhassa aamiaisen,jotenkin
    oli niin ihana aamu,
    Oikeen mukavaa viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  8. Oi joi, tuli vesi kielelle, salaatit on huippuja! :)

    VastaaPoista
  9. Herkullista salaattia, niin kuin tuo pastakin aikasemmin!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...