perjantai 5. huhtikuuta 2013

Lämmin kasvissalaatti


Lämmin kasvissalaatti aterian lisukkeeksi tai vaikka lounaaksi kananmunan ja ruisleivän kera. Pilkotaan kaikki ainekset lohkoiksi. Keitetään porkkanoita muutama minuutti, lisätään jäiset herneenpalot ja jatketaan keittämistä, lisätään loput vihannekset ja annetaan kiehua vain hetken aikaa. Kaadetaan vesi pois. Kuumennetaan voi kasarissa ja lisätään siihen kasvikset, sekoitetaan kunnes jokainen pala kiiltää kauniisti. Lisätään mustapippuri ja valkoviini, sekoitellaan hyvin ja tarjoillaan heti.
  • 4 porkkanaa
  • nippu tuoretta parsaa
  • 1 pussi herneenpalkoja
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 vihreä paprika
  • 2 punasipulia
  • 3 rkl voita
  • 0,5 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 tl rouhittua mustapippuria


8 kommenttia :

  1. Kauniin värinen salaatti.Ostinkin tänään just parsaa ja vielä mietin miten käyttää sitä,.,.,

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköistä salaattia :)

    VastaaPoista
  3. Olen itse kasvissyöjä ja tuo lämmin salaattisi näyttää kyllä aivan ihanalta. Aurinkoista viikonloppua:)

    VastaaPoista
  4. Tämä on taas resepti niin meidän makuumme. Varmasti kokeillaan!

    VastaaPoista
  5. Looks delicious and healthy
    I love Asparagus!

    Wish you a happy weekend:-)

    VastaaPoista
  6. ♥ nämä kaikki ihanuudet kirjan kansien sisälle, pliis!!

    VastaaPoista
  7. Njams, kuvaa katsellessa tuli nälkä.
    Mukavaa viikonvaihdetta!

    VastaaPoista
  8. Anonyymi2/6/14

    What's up Dear, are you really visiting
    this site daily, if so after that you will absolutely get fastidious know-how.


    My weblog ... The Easy Way to Set Up a Website

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...