torstai 18. huhtikuuta 2013

Pekoninen ruusukaalisalaatti


Peipponen ja västäräkki bongattu Reposaaressa, joten eiköhän se kesäkin tule tuossa tuokiossa. Vielä näillä ilmoilla lämmin salaatti sopii hyvin ruokapöytään, sillä tänäänkin on satanut koko päivän ja on kalsea keli. Aina ei tarvitse olla montaa eri ainesta saadakseen aikaiseksi jotain makuhermoja hivelevää. Tämä salaatti on sellainen must-tuote, jota kannattaa kokeilla. Suikaloidaan pekoni ja sipuli. Paistetaan pekonia hiukan aikaa pannussa ja lisätään sipuli. Lisätään ruusukaalin puolikkaat ja maustetaan kevyesti suolalla ja pippurilla. Paistetaan kymmenisen minuuttia välillä sekoittaen. Siirretään tarjoilulautaselle ja ripotellaan päälle granaattiomenan siemeniä. Jos sattuu kaapissa olemaan ricottaa, niin siitä hiukan murusia päälle ja mainio lämmin salaatti on valmis.
  • 1 rasia ruusukaalia
  • 1 pkt pekonia
  • 1 iso punasipuli
  • suolaa, pippuria
  • granaattiomenan siemeniä


7 kommenttia :

  1. Ihanaa, taas uusi idea omaankin käyttöön! Mulla meinaa tällä hetkellä lyödä aivan tyhjää ajatukset maistuvien reseptien osalta.

    VastaaPoista
  2. Ihanan näkönen salaatti, nami.:)

    VastaaPoista
  3. Noinkohan ruusukaali maistuisi noiden herkkujen kera? Hmmmm.....

    VastaaPoista
  4. Maukkaan näköinen salaatti ! Vai on västäräkistäkin vähäisen nähty sielläpäin, ihanaa!

    VastaaPoista
  5. Mamma N kyllä se vaan kummasti maistui meidänkin Ukolle, joka on lähes tähän saakka ollut totaalikieltäytyjä kaalin suhteen...:)

    VastaaPoista
  6. Ihanan näköistä jo silmänruokanakin

    VastaaPoista
  7. Nam, en olekaan koskaan maistanut ruusukaalia tai en ainakaan muista :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...