maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kasvisvartaat


Kasvisvartaat ovat mukava lisä grilliruokien kanssa ja nopea tehdä. Versioitahan on useita. Tässä on laitettu halloum-juustoa, kesäkurpitsaa, kesäsipulia, paprikaa ja minitomaatteja. Kaikki palaset laitetaan kulhoon, jossa on noin 0,5 dl oliiviöljyä, 1,5 rkl balsamicoa, luraus vaahterasiirappia, pari tl timjamia, ripaus suolaa sekä ripaus mustapippuria. Palaset kieritellään hyvin marinadissa ja annetaan maustua rauhassa, vasta sitten ne pujotellaan hyvin kasteltuihin tikkuihin.


6 kommenttia :

  1. Erilaiset vartaat ovat meillä grillisuosikkeja. Nämä näyttävät herkullisilta.:) Halloumia tykkäisin myös vartaissa käyttää, mutta usein se menee helposti palasiksi, ja siksi jää käyttämättä.

    VastaaPoista
  2. Vartaat ovat hyviä ja melkein mielikuvitus rajana, mitä laittaa!

    VastaaPoista
  3. Slurps :P Kyllä maistuisi!

    VastaaPoista
  4. Voi nyt hyvä tavaton kuinka kuulostaa ja näyttää hyvältä! Tuli ikävästi suolaisen nälkä kun luin tätä ja katselin kuvia ♥

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...