lauantai 20. heinäkuuta 2013

Mustikkapaahtikset


Ihan parhaat paahtikset saa mustikoista ja tuorejuustosta. Paahda mielestäsi parasta paahtoleipää, jäähdytä. Sekoita puoli purkkia maustamatonta Philadelphia tuorejuustoa notkeaksi, lisää hiukkasen tomusokeria maun mukaan ja tilkka limoncelloa. Voitele yksi leipä reilusti tuorejuustoseoksella ja laita päälle mustikoita, lisää toinen paahdettu leipä päälle ja nautiskele. Ja pieni varoituksen sananen, tähän jää niin koukkuun.




12 kommenttia :

  1. OMG ! uskon että jää helposti koukkuun ! nam ...

    VastaaPoista
  2. Kaikia hyvää mustikoista:)

    VastaaPoista
  3. Tulin juuri mustikasta :) Täytyy muistaa käydä viikolla ostamassa limoncelloa (ne mansikat on kokeilematta toistaiseksi) ja juustoa, tuo on sellainen herkku, että onnistuu varmaan minultakin. Nam!

    VastaaPoista
  4. ♥ ihan mahdottoman herkullisen näköistä!!!♥

    VastaaPoista
  5. Eikä mielettömän hyvä resepti nam!

    VastaaPoista
  6. Tämä menee niin kokeiluun. Tosin Limoncellon sijaan aion testata Cointreaulla! :P

    VastaaPoista
  7. herkullisen näköistä ja terveellistäkin.♥

    VastaaPoista
  8. Ihanan näköinen kombo! Pitääpä kokeilla :)

    VastaaPoista
  9. Herkulissta ,mustkasta saa kaikkea hyvää:)

    VastaaPoista
  10. On näköjään ollut tänä vuonna hyvä mustikkavuosi :)

    VastaaPoista
  11. Taivaallista. Tätä täytyy jonain loma-aamuna kokeilla.:)

    VastaaPoista
  12. Varmasti herkkuleipiä!:)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...