tiistai 16. heinäkuuta 2013

Rapea prosciuttosalaatti


Herkullisen lisän ihan tavalliseenkin salaattiin saa paistamalla prosciuttoa 200 asteessa reilu kymmenen minuuttia. Lihasta tulee ihanan rapsakkaa, muttei se ole kuitenkaan yhtä rasvaista kuin pekoni. Tässä salaatissa on lisäksi salaattia, kurkkua, tomaattia, viinirypäleitä ja pinjansiemeniä. Kastike laiskasti suoraan Hellmann´sin valkosipulimajoneesipurkista.

7 kommenttia :

  1. Maiskis...saman tapaisen kanasalaatin tein, käytin kylläkin pekonia.

    VastaaPoista
  2. Oih... Blogissasi on aina yhtä nautittavaa pistäytyä <3

    Hyvää viikonjatkoa! :)

    VastaaPoista
  3. Niin pieni lisäys ja salaatista tuli juhlava!

    VastaaPoista
  4. Nälkäisenä avain blogisin - ja tekisi niin mieli syödä tuota. Näyttää niin herkulliselta. Mutta eihän minulla nyt tietenkään ole aineksia.

    VastaaPoista
  5. Hyvältä näyttää, namskis!

    VastaaPoista
  6. Rapea prosciutto on ihanaa, salaattiin ei vain ole tullut laitettua. Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
  7. Tuota kokeillaan viikonloppuna! Vesi kielellä jo nyt!!!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...