keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Savulohinen chilipastasalaatti


Myllyn Paras pastaresepti  -kisa päättyy tällä viikolla. Kisaa varten tupsahti postiin laatikollinen erilaisia pastalajeja, joista oli kohtuullisen haasteellista valita sopiva omaa reseptiä varten. Täytyy kyllä myöntää, että hiukan olen jäänyt jälkeen tuotannosta, sillä laatikossa oli parikin uutta tuttavuutta. Ehkä pitäisi hiukan useammin käydä isolla maailmalla. Tähän salaattiin valitsin lopulta tomaattisen chilipastan, jossa on kaunis punertava väri ja sopivasti erilainen maku.


Keitetään, valutetaan ja jäähdytetään pasta ohjeen mukaisesti. Perataan ja paloitellaan lohi. Sekoitetaan tuorejuusto ja creme fraiche sekä mausteet ja lisätään paprika, kurkku, sipuli, pasta, feta ja lohi.
  • 130 g Myllyn Paras tomaattista chilipastaa
  • 1 prk Philadelphia maustamatonta tuorejuustoa 
  • 1 prk creme fraichea 
  • 1 prk aurinkokuivattu tomaatti fetakuutioita
  • 1/3 kurkkua pieniksi paloiksi pilkottuna 
  • 1 kuutioitu punainen paprika
  • 1 iso silputtu punainen sipuli
  • pala savulohifilettä
  • persilijasilppua 
  • 1/2 sitruunan mehu 
  • mustaapippuria 
  • ripaus suolaa
  • ripaus sitruunapippuria


7 kommenttia :

  1. Tämä saattaisi onnistua minultakin! Taidan kokeilla!

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvän näköistä ja varmaan makuistakin. hienosti tarjolla.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi22/10/13

    nam, hyvältä kuulostaa ja näyttää

    VastaaPoista
  4. Anonyymi31/10/13

    Sari hyvä, sähän oot ny julkkis, hieno juttu..
    tätiliini

    VastaaPoista
  5. Paljon onnea! Pastapussi on jo ostettu ...

    VastaaPoista
  6. Herkullisen kuuloinen. Onnittelut voitosta. Serkkuni linkin kautta löysin tämän voittoisan pastasaalaatin ohjeen ja blogin myös. Pitääpä tutustua tarkemmin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...